Privatlivserklæring for ansøgere

Seneste opdatering: 15. november 2020

Marriott Group, som omfatter Marriott International, Inc. og dennes tilknyttede virksomheder ("Marriott"), værdsætter din tillid og forpligter sig til ansvarlig håndtering, anvendelse og beskyttelse af persondata. Ved oprettelsen og færdiggørelsen af din ansøgning kan Marriott indsamle data om dig, dit potentielle forhold til Marriott eller din tidligere ansættelseshistorik. Marriott refererer til sådanne data som "Persondata".

Denne privatlivserklæring for ansøgere ("erklæring") beskriver Marriotts praksis i forbindelse med de persondata, der kan blive indsamlet enten via dette website eller på anden måde i forbindelse med din ansøgning om et job eller praktikforløb hos Marriott. Persondata, der indsendes andre steder på Marriotts websites, f.eks. når du foretager en reservation som gæst, eller når en ansøger ansættes, vil blive brugt i overensstemmelse med Marriott Groups globale privatlivserklæring og privatlivserklæring for personale.

 

INDSAMLING AF DATA

Data, du afgiver

Marriott kan indsamle følgende data fra dig i forbindelse med din ansøgning:

  • navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og andre kontaktdata
  • brugernavn og adgangskode, der muliggør din ansøgning
  • arbejdstilladelsesstatus
  • CV, følgebrev, tidligere erhvervserfaring og uddannelsesdata
  • kompetencer og evner
  • professionelle og andre arbejdsrelaterede licenser, tilladelser og certificeringer
  • data relateret til referencer
  • eventuelle andre data, du vælger at give Marriott (såsom, men ikke begrænset til, ansættelsespræferencer, villighed til at flytte, nuværende og ønsket løn, priser eller professionelle medlemskaber)

Marriott beder dig om at undgå at indsende data, der kan kvalificeres som følsomme data i henhold til gældende lovgivning, undtagen hvor sådanne data er lovpligtige eller tilladte. Dette omfatter data om biometriske, medicinske eller sundhedsmæssige forhold, genetiske, racemæssige, etniske, sexliv eller -praksis eller seksuel orientering, religiøse, filosofiske eller ideologiske overbevisninger, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskab, herunder synspunkter og aktiviteter, information om sundhedsforsikringsforanstaltninger og administrative eller strafferetlige procedurer og sanktioner. Følsomme persondata kan kræve et ekstra niveau af beskyttelse eller større omhu. Følsomme persondata omfatter særlige kategorier af data som defineret i GDPR.

Til tider kan de persondata, du afgiver til Marriott, inklusive oplysninger om din uddannelse, omfatte de data, der henvises til i det foregående afsnit. Hvor det er tilfældet, giver du udtrykkeligt Marriott tilladelse til at håndtere dataene i forbindelse med din jobansøgning.

Alle data, du indsender via dette website, skal være sande, fuldstændige og ikke vildledende. Indsendelse af unøjagtige, ufuldstændige eller vildledende data kan føre til en afvisning af din ansøgning i ansøgningsprocessen eller disciplinære sanktioner, herunder øjeblikkelig opsigelse af ansættelsesforholdet, hvis du er Marriott-medarbejder. Derudover er det dit ansvar at sikre, at de data, du indsender, ikke krænker tredjeparters rettigheder.

Hvis du giver Marriott persondata om en reference eller en anden person som en del af din ansøgning, er det dit ansvar at sikre, at du har ret til at videregive disse data til Marriott.

 

Data fra andre kilder

Marriott kan indhente data om dig fra dine referencer eller fra et baggrundstjek i forbindelse med din ansøgning, sådan som det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Marriott kan også indsamle data af typen "andre data", der generelt ikke afslører din specifikke identitet eller ikke direkte er relateret til en person. I det omfang andre data afslører din specifikke identitet eller er relateret til en person, vil vi behandle andre data som persondata. Andre data omfatter:

  • browser- og enhedsdata
  • data om appanvendelse
  • data indsamlet gennem cookies, pixeltags og andre teknologier
  • demografiske data og andre data leveret af dig
  • aggregerede data

 

ANVENDELSE OG VIDEREGIVELSE AF DATA

Marriott indsamler og behandler data om dig af følgende årsager:

  • fordi du frivilligt afgiver disse data
  • fordi disse data er nødvendige for at tage skridt, på din anmodning, før du indgår et ansættelsesforhold
  • fordi disse data er af særlig betydning for Marriott, og Marriott har en specifik legitim interesse i henhold til loven i at behandle dem
  • for at overholde en juridisk forpligtelse
  • hvor det er nødvendigt for at beskytte enhver persons vitale interesser

Hvor behandlingen vedrører data, du frivilligt har givet til Marriott, eller behandlingen er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte applicationprivacyinfo@marriott.com.

De data, du indsender via dette website, vil blive brugt til Marriotts globale personalerekruttering, ledelse og planlægningsformål, i henhold til gældende lovgivning, herunder:

  • for at behandle din ansøgning
  • for at vurdere dine evner og kvalifikationer til et job
  • for at foretage referencetjek
  • for at svare på dine forespørgsler og kommunikere med dig om din ansøgning og sende dig information om dette website og ændringer af Marriotts vilkår og politikker
  • for at overholde eller overvåge overholdelse af gældende love og reguleringer
  • for at foretage baggrundstjek efter behov, hvis Marriott tilbyder dig en stilling
  • for at bevare Marriotts andre legitime interesser, f.eks. til Marriotts administrative formål, samlede ledelsesrapportering, intern uddannelse, og hvad der generelt kræves for at drive forretning i Marriott Group

Dataene om dig vil blive føjet til Marriotts kandidatdatabase og kan blive brugt til at overveje dig i forhold til andre muligheder hos Marriott end den/de stillinger, du søger. Hvis du ikke ønsker, at Marriott gør dette, skal du kontakte Marriott på applicationprivacyinfo@marriott.com. Hvis du bliver ansat i Marriott, kan persondata, der er indsamlet i forbindelse med din ansøgning, blive inkorporeret i Marriotts HR-system, og de kan blive brugt til at administrere processen for nyansatte; sådanne data kan blive en del af din medarbejdermappe og kan bruges til andre ansættelsesrelaterede formål i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du ikke leverer de nødvendige data til at understøtte din ansøgning, kan Marriott dog muligvis ikke behandle din ansøgning.

Marriott kan dele persondata med associerede virksomheder, der er involveret i at evaluere kandidater til en given stilling. Marriott forbliver ansvarlig for persondata, der anvendes i fællesskab med tilknyttede virksomheder. Marriott vil stille dataene til rådighed for medarbejdere med et forretningsbehov for at kende dataene i henhold til vores politikker, herunder medarbejdere i rekrutterings-, HR- og IT-afdelinger samt den afdeling, der er ansvarlig for den stilling, du søger. En liste over de associerede virksomheder, der kan behandle dine persondata, kan fremskaffes på anmodning (se afsnittet 'Kontakt os' i slutningen af denne politik).

Marriott kan dele persondata med tredjepartsudbydere, som leverer tjenester såsom hosting og drift af dette website, rekrutteringsassistance, behandling af baggrundstjek og lignende tjenester.

Marriott kan også overføre data til en tredjepart i tilfælde af enhver reorganisering, fusion, salg, joint venture, overdragelse, overførsel eller anden disposition af hele eller dele af Marriotts forretning, aktiver eller aktier (herunder i forbindelse med konkurs eller lignende procedure).

Under visse begrænsede omstændigheder kan Marriott også dele begrænsede persondata med ejere af Marriott Group-brandede ejendomme, som vi administrerer.

Marriott kan også anvende og dele persondata, som Marriott mener er nødvendigt eller passende: (a) i henhold til gældende lovgivning, herunder love uden for dit land eller område; (b) for at overholde juridiske processer; (c) for at reagere på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder offentlige og statslige myndigheder uden for det land eller område, hvor du bor, og for at opfylde krav i forbindelse med national sikkerhed eller retshåndhævelse; (d) for at håndhæve Marriotts vilkår og betingelser; (e) for at beskytte Marriotts eller vores associerede virksomheders aktiviteter; (f) for at beskytte Marriotts rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom og/eller vores associerede virksomheder, dig eller andre; og (g) for at tillade Marriott at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, Marriott måtte lide.

Videregivelse af dine persondata kan omfatte overførsel af persondata til andre lande. Hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS")[1], kan dette omfatte lande uden for EØS. Nogle af disse lande er anerkendt af Europa-Kommissionen for at give et passende beskyttelsesniveau i henhold til EØS-standarder (den fulde liste over disse lande er tilgængelig her https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_enÅbner i et nyt browservindue. Hvad angår overførsler til andre lande har Marriott indført passende foranstaltninger såsom dataoverførselsaftaler og/eller standardkontraktbestemmelser for at beskytte dine data.

 

OPBEVARING AF DATA

Marriott opbevarer persondata, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne erklæring, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov. Marriott kan også opbevare dine data med det formål at overveje, om dine kompetencer er egnede til andre stillinger. Hvis du ikke ønsker, at Marriott skal opbevare dine persondata til dette formål, skal du kontakte applicationprivacyinfo@marriott.com. Marriott kan fjerne persondata relateret til inaktive konti fra vores database i henhold til eventuelle gældende juridiske eller lovgivningsmæssige forpligtelser. Derudover kan Marriott til enhver tid slette persondata om dig (herunder dit CV) fra sin database og uden at angive nogen grund. Du bør derfor beholde din egen kopi af de persondata, du har givet til Marriott.

 

PASSIV DATAINDSAMLING: COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGI

Marriott og dennes serviceudbydere kan bruge "cookies" og lignende teknologier på dette website. Læs Marriotts privatlivs- og cookieerklæring på https://www.marriott.com/da/about/privacy.mi og sporingspræferencer nederst på Marriotts website (https://www.marriott.com/da/default.mi) for at få mere at vide.

 

ADGANG OG RETTELSE

Du kan få adgang til, gennemgå og ændre dine persondata, der er gemt her, ved at logge ind på dette website igen og opdatere dine kontodata. Den opdaterede profil vil blive brugt som standard, næste gang du søger et job ved hjælp af din konto online. Bemærk, at eventuelle ændringer på din profil vil kunne ses af Marriott. Du kan ændre persondata, som du allerede har indsendt i forbindelse med ansøgningen om en bestemt stilling, ved at opdatere din profil og genindsende din ansøgning til den pågældende stilling. Marriott opfordrer dig til straks at opdatere dine persondata, hvis de ændrer sig eller er unøjagtige.

Ud over de data, der findes på din profil, kan du, hvis gældende lovgivning tillader det, anmode om adgang, rettelse, begrænsning, sletning og portabilitet af de persondata, Marriott opbevarer om dig. Marriott svarer på din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis du gerne vil indgive en sådan anmodning, kan du sende en e-mail til Marriott på applicationprivacyinfo@marriott.com eller kontakte Marriott via mail på:

Marriott International, Inc.
Talent Acquisition
7750 Wisconsin Avenue
Bethesda, MD 20814
United States of America
 

I din anmodning skal du gøre det klart, hvilke persondata du gerne vil have adgang til eller ændret, om du gerne vil have persondata, som du har givet til Marriott, undertrykt fra Marriotts database, eller på anden måde fortælle Marriott, hvilke begrænsninger du gerne vil have lagt på Marriotts brug af dine persondata. Af hensyn til din beskyttelse kan Marriott kun implementere anmodninger relateret til de data, der er knyttet til lige præcis den e-mailadresse, som du bruger til at sende Marriott din anmodning, og Marriott er muligvis nødt til at bekræfte din identitet, før din anmodning kan implementeres. Marriott vil forsøge at efterkomme en sådan anmodning, så hurtigt som det er praktisk muligt. Bemærk, at visse persondata kan være undtaget fra sådanne adgangs-, rettelses- eller undertrykkelsesrettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove.

Du kan indgive en klage over den måde, Marriott behandler dine persondata på, til databeskyttelsesmyndigheden i dit land eller område. Find kontaktoplysninger i afsnittet "Yderligere oplysninger" nedenfor.

 

SIKKERHED

Marriott seeks to use reasonable organizational, technical and administrative measures to protect Personal Data within Marriott. Unfortunately, no data transmission or storage system can be guaranteed to be 100% secure. If you have reason to believe that your interaction with Marriott is no longer secure (for example, if you feel that the security of any account you might have with Marriott has been compromised), please immediately notify Marriott of the problem in accordance with the “Contact Us” section below.

Send ikke følsomme data til Marriott via e-mail. Det er dit eget ansvar at anvende et passende niveau af omhu, når du kommunikerer med Marriott.

 

LINKS TIL TREDJEPARTSWEBSITES

Dette website kan indeholde links til andre websites. Denne erklæring omhandler ikke og Marriott er ikke ansvarlig for tredjeparters praksis vedrørende privatliv, data eller andet, herunder enhver tredjepart, der driver et website eller en tjeneste, som dette website linker til. Inkluderingen af et link på dette website indebærer ikke, at Marriott eller vores tilknyttede virksomheder godkender det website eller den tjeneste, der linkes til. Marriott opfordrer dig til at læse de juridiske meddelelser på disse websites, herunder deres privatlivspolitikker.

 

GÆLDENDE LOVGIVNING FOR JOBANSØGNING

Dette website giver dig mulighed for at søge job over hele verden, hvilket er en fordel ved Marriotts centraliserede globale rekrutteringsfunktion. Dette website drives fra USA. Derfor vil alle persondata, du indsender til dette website, blive indsamlet i USA og være underlagt amerikansk lovgivning. Hvis Marriott deler dine persondata med en tilknyttet virksomhed beliggende i et andet land eller en anden region i sin egenskab af en potentiel arbejdsgiver, vil den tilknyttede virksomhed håndtere dine persondata i overensstemmelse med denne politik. Ansættelse eller andre ansættelsesrelaterede beslutninger vil blive truffet af ansættelsespartneren i overensstemmelse med lovene i det land eller den region, hvor stillingen er placeret.

 

OM BØRN

Dette website er ikke beregnet til at blive brugt af personer under den fastsatte erhvervsaktive alder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi anmoder om, at de ikke afgiver persondata via dette website.

 

NUVÆRENDE MEDARBEJDERE I MARRIOTT

Hvis du i øjeblikket arbejder for Marriott eller en af dennes tilknyttede virksomheder, skal du være kvalificeret til at søge en anden stilling i Marriott for at bruge karrieresiden. Hvis du siger ja til en sådan stilling, kan dine fordelsprogrammer og HR-politikker ændre sig. Kontakt HR-chefen for den nye stilling vedrørende ansøgningskvalificering, fordelsprogrammer og HR-politikker, der gælder for den pågældende stilling.

Dette website er ikke beregnet til distribution til eller brug af personer eller enheder i jurisdiktioner eller lande, hvor en sådan distribution eller brug ville være i strid med lokal lovgivning eller regulering.

 

ÆNDRINGER AF ERKLÆRINGEN

Marriott forbeholder sig retten til at ændre denne erklæring til enhver tid for at imødekomme fremtidig udvikling af Marriott, dette website eller ændringer i branchen eller juridiske tendenser. Marriott offentliggør den reviderede erklæring på dette website eller annoncere ændringen på startsiden på dette website. Du kan se, hvornår erklæringen sidst blev revideret, ud for "Seneste opdatering" øverst i denne erklæring. Eventuelle ændringer træder i kraft, når den reviderede erklæring offentliggøres på dette website. Når du fortsætter med at bruge dette website efter sådanne ændringer af erklæringen, anses du for at have accepteret sådanne ændringer. Hvis du ikke accepterer vilkårene i denne erklæring helt eller delvist, kan du vælge ikke at fortsætte med at bruge dette website.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivserklæring, kan du kontakte os på applicationprivacyinfo@marriott.com eller via post:

Marriott International, Inc.
Talent Acquisition
7750 Wisconsin Avenue
Bethesda, MD 20814
United States of America
 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du kan også:

Kontakt vores databeskyttelsesansvarlige med ansvar for dit land eller område via MarriottDPO@marriott.com. I din e-mail skal du angive det land, hvorfra du kontakter os.

Indgiv en klage til en databeskyttelsesmyndighed for dit land eller din region, eller hvor en påstået overtrædelse af gældende databeskyttelseslovgivning forekommer på http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080Åbner i et nyt browservindue.

 

ANERKENDELSE

Ved at indsende min ansøgning anerkender jeg, at jeg har læst og forstår denne privatlivserklæring som beskrevet ovenfor, og jeg forstår og accepterer bestemmelserne vedrørende indsamling, brug, overførsel og videregivelse af mine persondata som beskrevet i denne privatlivserklæring.


[1] EØS omfatter EU-lande samt Island, Liechtenstein og Norge.

Bemærk, at den officielle tekst er den engelske version af Marriott.com. Ved at levere denne oversættelse håber vi at gøre indhold tilgængeligt for flere af vores globale kunder. Vær dog opmærksom på, at da oversættelserne udføres maskinelt, er de muligvis ikke altid perfekte.