PERSONVERNSSENTER

Sist oppdatert: 20. august 2021

MARRIOTT GROUP GLOBAL PERSONVERKERKLÆRING

Marriott-gruppenÅpnes i et nytt nettleservindu verdsetter deg som vår gjest og anerkjenner at personvern er viktig for deg. Vi vil at du skal være kjent med hvordan vi samler inn, bruker og gir innsyn i dine personlige opplysninger og andre data (samlet kalt "data").

Personvernpreferanser

Hos Marriott respekterer vi personvernet ditt og ønsker å gi deg muligheten, informasjonen og valget, for å uttrykke dine preferanser nedenfor: hva og hvor mye du deler med oss og når og hvordan du hører fra oss.

Åpen

Vi ønsker å finne ut hva som er relevant for deg og å sikre at du får en personlig tilpasset opplevelse. Som beskrevet mer detaljert i vår globale personvernerklæring, bruker vi digitale verktøy som informasjonskapsler og tags på nettsidene våre. Informasjonskapsler hjelper oss også med å tilby, beskytte og forbedre tjenestene våre. For å justere innstillingene dine, vennligst besøk siden vår for sporingsinnstillinger.

Åpen

Vi ønsker å samvirke med deg på en måte som er verdifull for deg. Dette inkludert hvor ofte du ønsker å høre fra oss.For å angi preferanser, logg på lojalitetskontoprofilen din og velg Kommunikasjonsinnstillinger.For å avslutte abonnementet, bruk lenken som finnes nederst på alle våre kommunikasjoner med deg.MERK: Selv om du velger å velge bort kommunikasjon, vil vi fortsette å sende deg transaksjonsmeldinger, for eksempel informasjon om dine reservasjoner eller opphold, bekreftelses- og e-postmeldinger før ankomst, eller kontosikkerhetsoppdateringer.

Åpen

Hvis du ønsker å be om tilgang, eller å endre, slette eller begrense bruken, eller protestere mot behandlingen av, dine personopplysninger som du tidligere har gitt oss, eller hvis du ønsker å motta en elektronisk kopi av dine personopplysninger, med det formål med å overføre dem til et annet selskap (i den grad disse rettighetene er gitt til deg ved lov), vennligst fyll ut dette skjemaetÅpnes i en ny nettleser. Hvis du har spørsmål om skjemaet eller prosessen vår, kan du gjerne kontakte oss på privacy@marriott.com, eller via post til:

Marriott International, Inc.
Global overholdelse, personvern
10400 Fernwood Road
Bethesda, MD 20817
Amerikas forente stater

EEA-kontaktinformasjon:
Luxury Reservations Limited
10 Earlsfort Terrace
Dublin D02 T380
Irland

For din beskyttelse oppfyller vi bare forespørsler om personopplysningene knyttet til e-postadressen og/eller lojalitetskontonummeret som du identifiserer i forespørselen din, og vi må kanskje bekrefte identiteten din før vi oppfyller visse forespørsler.Når loven tillater det, kan vi kreve et passende gebyr for å dekke kostnadene ved å svare på forespørselen din.

Marriott erkjenner og respekterer våre gjesters personvern, og vi vil prøve å etterkomme forespørselen din så snart det er praktisk mulig og i samsvar med gjeldende lov.

DATA DEKKET AV DENNE PERSONVERKERKLÆRING

Denne personvernerklæringen beskriver personvernpraksisen til Marriott Group, for data som vi samler inn:

  • gjennom nettsteder som drives av oss, som du får tilgang til denne personvernerklæringen fra, inkludert Marriott.com og andre nettsteder som eies eller kontrolleres av Marriott Group (samlet, nettstedene);
  • gjennom programvareapplikasjonene gjort tilgjengelig av oss for bruk på eller gjennom datamaskiner og mobile enheter (appene);
  • gjennom våre sosiale medier sider at vi har kontroll som du skal få tilgang til denne personvernerklæringen (samlet våre sosiale mediesider);
  • gjennom e-postmeldinger som vi sender deg som lenker til denne personvernerklæringen og gjennom din kommunikasjon med oss online, eller på stedet;
  • fra tredjeparter som autoriserte lisenshavere, eiere og franchisetakere og andre kilder, slik som offentlige databaser, markedsføringspartnere og andre tredjeparter; og
  • når du besøker, eller bor som en gjest på, en av eiendommene våre, eller i hjem og villaer som tilbys på Homes and Villas by Marriott International-plattformen (Homes and Villas), eller gjennom andre offline-interaksjoner (samlet; eiendomsbesøk og offline-interaksjoner).

Samlet refererer vi til nettstedene, appene og sidene våre for sosiale medier, som " onlinetjenester", men hvis sammen med eiendomsbesøk og offline-interaksjoner, som" tjenestene."

Tilbake til toppen

DATA SOM VI SAMLER INN

Ved kontaktpunkter, gjennom hele gjesteopplevelsen, samler vi inn personopplysninger i samsvar med loven, og for å betjene deg bedre. Personopplysninger er informasjon som kan identifisere deg som individ eller relatere til deg som et identifiserbart individ. Vi samler inn og behandler følgende typer personopplysninger om deg:

  •  Navn
  •  Kjønn
  •  postadresse
  •  Telefonnummer
  •  E-postadresse
  •  Finansiell informasjon (som kreditt- og debetkortnummer eller andre betalingsdata)
  •  Språkpreferanse
  •  Fødselsdato og -sted
  •  Nasjonalitet, pass, visum eller andre offentlig utstedte identifikasjonsdata
  •  Viktige datoer: bursdager, jubileer og spesielle anledninger
  •  Medlemskap eller lojalitetsprogramdata (inkludert co-branded betalingskort, tilknytning til reisepartnerprogram)
  •  Arbeidsgiverdetaljer (for forretningsrelaterte bestillinger)
  •  Informasjon om reiserute, turgruppe eller aktivitet
  •  Tidligere gjesteopphold eller interaksjoner, kjøpte varer og tjenester, forespørsler om spesielle tjenester og bekvemmeligheter
  •  Konto-ID for sosiale medier, profilbilde og andre data som er offentlig tilgjengelige, eller data som gjøres tilgjengelig ved å koble sammen sosiale medier og lojalitetskontoer

I mer begrensede omstendigheter kan vi også samle inn:

  • Data om familiemedlemmer og ledsagere, navn og alder på barn
  • Biometriske data
  • Bilder, video og lyddata via: (a) sikkerhetskamera plassert i offentlige områder, som ganger og lobbyer, i våre eiendommer; og (b) kroppsbårne kameraer båret av våre tapsforebyggende tjenestemenn og annet sikkerhetspersonell

Vi kan også samle inn informasjon om dine preferanser som vi bruker for å gjøre ditt nåværende og fremtidige opphold, og opplevelsene hos oss, mer behagelig, inkludert informasjon om dine interesser og annen relevant informasjon som vi får vite om deg under oppholdet. Dette kan også inkludere eventuell ros og klager om tjenestene våre, som du forteller oss om, slik at vi kan forbedre tjenestene våre, og spesifikke kostholdsønsker, helserestriksjoner eller personlige behov, for å sikre ditt velvære. Vi kan også samle inn dine "Personlige preferanser", noe som kan inkludere detaljer om dine spesielle merkedager (som bursdag eller bryllupsdag), hva slags aktiviteter du foretrekker å delta i når du bor hos oss, og hobbyene dine. Personlige preferanser kan også inkludere detaljer om hvem du vanligvis reiser med, deres forhold til deg og din sivilstatus.

Hvis du sender inn personopplysninger om andre personer til oss eller tjenesteleverandørene våre (f.eks. hvis du foretar en reservasjon for en annen person), bekrefter du at du har myndighet til å gjøre det og at du tillater oss å bruke informasjonen i samsvar med denne personvernerklæringen.

Tilbake til toppen

COOKIES OG ANDRE DATA

Vi kan også samle inn "andre data" som vanligvis ikke avslører din spesifikke identitet eller som ikke er direkte relatert til et identifisert individ.I den grad andre data avslører din spesifikke identitet eller er relatert til et individ, vil vi behandle andre data som personopplysninger. Andre data inkluderer:

  • Din nettleser eller enhet. Vi samler inn visse data gjennom nettleseren din eller automatisk gjennom enheten din, for eksempel din Media Access Control (MAC)-adresse, datamaskintype (Windows eller Apple), skjermoppløsning, operativsystemnavn og versjon, enhetsprodusent og modell, språk, nettlesertype og versjon og navnet og versjonen til nettjenestene (som appene) du bruker. Vi bruker disse dataene for å sikre at nettjenestene fungerer som de skal.
  • Din bruk av appene.Vi samler inn visse data når du laster ned og bruker en app, for eksempel appbruksdata, datoen og klokkeslettet appen på enheten din får tilgang til serverne våre, og hvilke data og filer som er lastet ned til appen, basert på enhetsnummeret ditt.Vi bruker disse dataene for å sikre at nettjenestene fungerer som de skal.Appene våre kan inneholde programvareutviklingssett (SDK-er) fra tredjeparter som kan samle inn og overføre andre data for å aktivere ulike funksjoner i appen.Vi kan også samle inn annonseringsidentifikatorer for mobilenheter for å forbedre og tilpasse opplevelsen din og levere relevante produkter, innhold eller annonser, for å vise dem til deg på nettstedet vårt, appene eller via ekstern annonsering.
    • Endre appinnstillingene dine for innsamling av annonseringsidentifikatorer for mobilenheter. Du kan angi dine preferanser i vår Bonvoy™-mobilapp ved å logge på appen, gå til "Konto"-delen av appen, velg innstillingsknappen (tannhjulikonet) i øvre høyre hjørne av Konto-delen, velg dine "Kommunikasjonspreferanser" og deretter "Tilbud fra våre partnere." I tillegg kan du tilbakestille reklameidentifikatorer eller deaktivere dem i mobilenhetens personverninnstillinger.
    • Valgfrie appfunksjoner. Appene våre kan inneholde valgfrie funksjoner som er gjort tilgjengelig for utviklere av enhetens operativsystem. For å forbedre opplevelsen din kan vi kreve din tillatelse for bruk av enhetens plassering, kamera eller andre funksjoner (f.eks. bruk av enhetens kamera for å fange kredittkortinformasjonen din). Du kan velge å ikke tillate bruk av slike funksjoner, i så fall kan det hende at appfunksjonene som er avhengige av slike funksjoner ikke er tilgjengelige for deg. Gå til enhetens innstillinger for å administrere disse tillatelsene.
  • Informasjonskapsler (Cookies).Vi samler inn visse data fra informasjonskapsler, som er biter av data som er lagret direkte på datamaskinen eller mobilenheten som du bruker.Informasjonskapsler lar oss samle inn nettlesertype, tid brukt på netttjenestene, besøkte sider, henvisnings-URL, språkpreferanser og andre aggregerte trafikkdata.Vi bruker funksjonelle informasjonskapsler for å innhente data for sikkerhetsformål, for å legge til rette for navigering, for å vise innhold mer effektivt, for å samle inn statistiske data, for å tilpasse opplevelsen din mens du bruker nettjenestene, og for å gjenkjenne datamaskinen din for å hjelpe deg ved bruken av nettjenestene.Vi samler også inn statistiske informasjonskapseldata om bruk av nettjenestene for å; kontinuerlig forbedre design og funksjonalitet, forstå hvordan tjenestene brukes, og for å hjelpe oss med å løse spørsmål.Annonseinformasjonskapsler lar oss utover dette, velge hvilke annonser eller tilbud som mest sannsynlig vil appellere til deg, og viser dem til deg mens du bruker nettjenestene.Vi bruker dem også til å sende markedsførings-e-poster og til å spore respons til nettannonser og markedsførings-e-poster.Du kan finne ut mer om informasjonskapsler på: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.htmlÅpne i en ny nettleserfane.
    • Innstillinger for informasjonskapsler:
      • Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler ved å administrere dine sporingspreferanser ved å klikke på "Sporingspreferanser" nederst på hjemmesiden vår eller ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvis du derimot ikke aksepterer informasjonskapsler, kan du oppleve noen ulemper med bruken av de elektroniske tjenestene.For eksempel vil vi ikke kunne gjenkjenne datamaskinen din, og du må logge på hver gang du besøker den.Du vil heller ikke motta reklame eller andre tilbud fra oss som er relevante for dine interesser og behov.For øyeblikket svarer vi ikke på nettleserens «Do-Not-Track»-signaler.
    • Tredjepartsannonsering:
      • Vi kan bruke tredjeparts reklameselskaper for å vise annonser angående varer og tjenester som kan interessere deg når du får tilgang til og bruker nettjenestene, andre nettsteder eller nettjenester. For å vise slike annonser plasserer eller gjenkjenner disse selskapene en unik informasjonskapsel i nettleseren din (inkludert ved bruk av piksel-taggs). Hvis du ønsker mer informasjon om denne praksisen, og for å lære om valgene dine i forbindelse med den, kan du gå til http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.aspÅpne i en ny nettleserfane og http://www.aboutads.info/Åpne i en ny nettleserfane.
    • Pixel-Tags og andre lignende teknologier. Vi samler inn data fra pikseltags (også kjent som web beacons og clear GIFs), som brukes med enkelte nettjenester, blant annet for å spore handlingene til brukere av nettjenestene (inkludert e-postmottakere), måle suksessen til våre markedsføringskampanjer og kompilere statistikk om bruk av nettjenestene.
    • Analyse (Analytics).Vi samler inn data gjennom Google Analytics og Adobe Analytics, som bruker informasjonskapsler og teknologier for å samle inn og analysere data om bruken av tjenestene.Disse tjenestene samler inn data om bruk av andre nettsteder, apper og nettressurser.Du kan informere deg om Google sin praksis ved å gå til www.google.com/policies/privacy/‌partners/Åpne i en ny nettleserfaneog melde deg av ved å laste ned Google Analytics opt-out nettlesertillegget, tilgjengelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutÅpne i en ny nettleserfane.Du kan lære mer om Adobe og melde deg av, ved å gå til http://www.adobe.com/privacy/opt-out.htmlÅpne i en ny nettleserfane .
    • Din IP-adresse. Vi samler inn IP-adressen din, et nummer som automatisk tildeles enheten som du bruker, av din Internett-leverandør (ISP). En IP-adresse identifiseres og logges automatisk i våre serverloggfiler når en bruker får tilgang til nettjenestene, sammen med tidspunktet for besøket og sidene som ble besøkt. Vi bruker IP-adresser for å beregne bruksnivåer, diagnostisere serverproblemer og administrere onlinetjenestene. Vi kan også utlede din omtrentlige geografiske posisjon fra din IP-adresse.
    • Aggregerte og segmenterte data. Vi kan samle data som vi samler inn, og disse aggregerte dataene vil ikke personlig identifisere deg eller noen annen bruker. Vi kan også bruke både personopplysninger og andre data for å dele kunder inn i segmenter, eller grupper, for å gi mer relevant annonsering.
    • Nøyaktige plasseringsbaserte tjenester. Med ditt samtykke kan vi samle inn den nøyaktige fysiske plasseringen til enheten din ved å bruke satellitt, mobiltelefontårn, Wi-Fi-signaler eller andre teknologier. Vi samler inn disse data hvis du melder deg på via appen eller et annet program (enten under din første pålogging eller senere) for å forbedre spesialtilbud og aktivere funksjoner på enheten din i forbindelse med din plassering. Hvis du har valgt å dele posisjonen din, vil appen eller et annet program fortsette å samle posisjonsdata basert på hvordan du valgte å dele informasjonen.
      • Avgjørelse om nøyaktig posisjonering: Brukeren kan via enhetens operativsystem spesifisere om de ønsker; alltid å dele posisjon, bare når appen er i bruk, eller aldri. Hvis du bare velger; når appen er i bruk, vil vi ha tilgang til data til du logger av eller lukker applikasjonen, eller til når du bruker telefonens eller andre enheters innstillinger for å deaktivere plasseringsfunksjoner for Bonvoy™-appen, eller et annet program.

    Tilbake til toppen

HVOR OG HVORDAN VI SAMLER INN DIN INFORMASJON

Denne personvernerklæringen beskriver Marriott Group sin personvernpraksis for personlige og annen informasjon, som vi samler inn gjennom følgende:

  • Marriott Group.Vi samler personopplysninger og andre data fra andre selskaper innenfor Marriott GroupÅpne i en ny nettleserfane for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen, for eksempel å tilby og tilpasse tjenestene, kommunisere med deg, tilrettelegge for lojalitetsprogrammene og for å oppnå våre forretningsformål.
  • Eiere, franchisetakere og joint ventures. Vi samler inn personopplysninger og andre data fra eiere av Marriott Group-merkede eiendommer som vi administrerer, fra franchisetakere av Marriott Group-merkede eiendommer som er uavhengig eid og drevet under en franchiseavtale med oss, og fra Joint Venture -partnere. Eiere og franchisetakere er uavhengige av Marriott Group. Franchisetakere inkluderer deres tredjepartsoperatører og administrasjonsselskaper.
  • Hus og villa Eiendomsforvaltningsselskaper. Vi samler inn personopplysninger og andre data fra selskaper og deres tjenesteleverandører som administrerer bolig- og villaeiendommer, din bestilling av boliger og villaer, og gir deg ytterligere støtte under oppholdet hos Homes and Villas («Homes and Villas Property Management Companies»). Eiendomsforvaltningsselskaper for boliger og villaer er uavhengige av Marriott Group.
  • Autoriserte lisensierte. Vi samler inn personopplysninger og andre data fra selskaper når vi inngår en lisens- eller lignende avtale, for å selge varer og tjenester under et Marriott Group-merke ("autoriserte lisensierte"). Eksempler på autoriserte lisensierte inkluderer vår time share -partner, Marriott Vacations Worldwide Corporation, Cruise Yacht Optco Ltd. d/b/a The Ritz-Carlton Yacht Collection, utviklere av Marriott Group-merket eiendom og kredittkortpartnere med delt partnermerke. Autoriserte lisensierte er uavhengige av Marriott Group.
  • Leverandører på eiendommer og/eller tilbydere av reiser. Vi kan samle inn dine personopplysninger og andre data fra spa, restaurant, helseklubb, concierge og andre utsalgssteder på eiendommene våre.
  • Tilknyttede kontoer. Vi samler inn personopplysninger og andre data når du bruker ditt lojalitetsprogramnummer, eller pålogging for onlinetjenester, for å motta eller registrere deg for visse tredjepartstjenester. Disse selskapene inkluderer virksomheter som flyselskaper og leiebilleverandører, og partnere for restaurantreservasjoner og biltjenester. I tillegg tillater din kontoleverandør for sosiale medier at du kobler din sosiale mediekonto til din Online Services-konto eller logger på din Online Services-konto fra din sosiale mediekonto. Når du registrerer deg for disse tjenestene, avslører vi dine personopplysninger og andre data til disse tredjepartene. Hvis du ikke vil at vi skal samle inn dine personlige data eller andre data på denne måten, ikke oppgi lojalitetsprogramnummeret ditt til tredjeparter, ikke bruk påloggingsinformasjonen for Online Services for å registrere deg for tredjepartskampanjer og ikke forbind din Online Services konto med kontoer på tredjepartstjenester.
  • Salgsfremmende aktivitet. Vi samler inn personopplysninger og andre data fra tredjeparter som kan tilby kampanjer til deg, for eksempel loddtrekninger, konkurranser eller andre tilbud.
  • eFolio-programmet. Hvis du er ansatt i et selskap som deltar i Marriott Group eFolio-programmet og bestiller rommet ditt ved hjelp av et selskaps virksomhetskode eller betaler for utgiftene dine med et virksomhetskredittkort, kan vi samle inn personopplysninger og andre data relatert til oppholdet eller ansettelsesforholdet ditt. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for håndteringen av dine personopplysninger av din arbeidsgiver, kredittkortselskap eller banker, og vi er ikke ansvarlige for deres praksis.
  • Andre kilder og tjenesteleverandører. Vi samler inn personopplysninger og andre data fra ulike tredjeparter, som for eksempel fra offentlige databaser, felles markedsføringspartnere og online reisebyråer (OTAer).
  • Online tjenester. Vi samler inn personlige eller annen data når du samhandler med våre nettjenester, ved å utføre handlinger som, men ikke begrenset til, surfing, foreta en reservasjon, kjøpe varer og tjenester fra våre nettsider eller apper, kommunisere med oss eller på annen måte forbinde deg med, oss eller deler innlegg på sosiale medier, eller registrerer deg for et nyhetsbrev, eller for å delta i en spørreundersøkelse, konkurranse eller et kampanjetilbud.
  • Kundesenter. Vi samler inn personopplysninger når du foretar en reservasjon over telefon, kommuniserer med oss via e-post, faks eller via online chattetjenester eller kontakter kundeservice. Disse kommunikasjonene kan registreres for kvalitetssikring og opplæring.
  • Internett-tilkoblede enheter.Vi samler inn personlige og andre data fra Internett-tilkoblede enheter, som er tilgjengelig i våre eiendommer.Når du For eksempel kobler en enhet til hotellets internett, eller når en smart home -assistent kan være tilgjengelig for din bruk, for å tilpasse ditt oppholdsrom og din opplevelse.

Tilbake til toppen

HVORFOR VI SAMLER INN DINE DATA (JURIDISK GRUNNLAG)

HENSIKTBESKRIVELSE AV AKTIVITETER KNYTTET TIL HENSIKTJURIDISK GRUNNLAG
Bestilling og gjesteregistreringDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: å tilrettelegge for reservasjoner og bestilling av overnatting og relaterte tjenester; delta i kommunikasjon før‑ ankomst (logistikk, endringer, preferanser osv.); og behandling av betalinger og sikkerhetsdepositum.

Utførelse av kontrakt for den enkelte som følger gjesten som bestiller rommet

Legitime interesser for den enkelte som bestiller rommet, for eksempel å respektere hans/hennes preferanser, samt for alle personer som følger med hovedgjesten (f.eks. ektefelle, barn, venner)

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og gjøre regnskap

Resepsjons- og oppholdstjenester på stedetDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, som for eksempel: tilrettelegging for inn- og utsjekking; behandling av betalinger; tilbud av konsekvent og personlig service og råd om tjenestene på stedet (basert på tidligere bruk eller uttrykte preferanser); tilby concierge, bagasjeoppbevaring og parkeringstjenester; gjøre avtaler med tredjepartsleverandører på vegne av gjester (som å koordinere turer og andre sightseeing-utflukter; arrangere taxi-, skyss- og sjåførtjenester; og tilrettelegge for reservasjoner og bestillinger på restauranter og arrangementer); administrere og tilrettelegge for tilgang til Wi-Fi, TV og andre tilkoblingstjenester (inkludert tilgang til forretningssenterfasiliteter, som faks- og kopieringstjenester) og underholdningssystemer (som PlayStations og musikkspillere); tilrettelegging for bespisning på rommet (inkludert å ta hensyn til kosthold, helserestriksjoner eller andre personlige behov uttrykt av gjesten); rengjøringstjenester (inkludert preferanser for spesielle puter, dyner og andre fasiliteter uttrykt av gjesten) og renseritjenester; håndtering av kundeforespørsler, forespørsler og klager; og avgjøre kvalifisering for aldersbegrensede varer og tjenester (som alkohol eller voksenunderholdning på rommet).

Utførelse av kontrakt, som behandling av betalinger

Berettigede interesser, som å respektere gjestens preferanser (f.eks. for et rom nær heisen eller i toppetasjen)

Samtykke, eksempelvis for innhenting av informasjon om kostholdspreferanser som gjesten velger å gi

Juridiske forpliktelser, som å samle inn nasjonale ID-nummer der dette er lovpålagt

Konferanser og arrangementerDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, som for eksempel: å kommunisere med kunder om konferanser og annen arrangementsplanlegging ("Events"); tilrettelegging for reservasjoner og bestillinger av arrangementer; delta i kommunikasjon før arrangement (logistikk, overnatting, endringer osv.); forberede og koordinere arrangementer i henhold til kundens instruksjoner, forventninger og preferanser; tilrettelegging for catering; kommunisere om fakturering og inndriving av gjeldsbeløp; behandling av betalinger og sikkerhetsdepositum; utføre kredittsjekker; håndtering av kundeforespørsler, forespørsler og klager; og kommunisere med deltakere under arrangementer.

Utførelse av kontrakt, for eksempel innhenting av informasjon om et planlagt arrangement

Berettigede interesser, som å svare på kundeklager eller bekymringer knyttet til et arrangement

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og gjøre regnskap

Marriott Operations & General BusinessDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: administrasjon av kundebehandlingstjenester for å legge til rette for og adressere henvendelser, kommentarer og klager om noen av våre tjenester (som ved personlig oppmøte, eller via telefonen, på e-post eller på sosiale medier) ; håndtering av sikkerhet og bedrageriforebygging; administrere elektroniske tjenester (inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, systemvedlikehold, støtte, rapportering og hosting av data); overvåke og analysere bruk av tjenester og bruke dataanalyse for å forbedre tjenester, markedsføring, programmer, generell kundeopplevelse, samle tilbakemeldinger, gjennomføre pilotprogrammer for potensielle nye tjenester, samt å utvikle nye og forbedre eksisterende tjenester; og tilrettelegge for fusjoner, oppkjøp og andre omorganiseringer og restruktureringer av virksomheten vår (inkludert potensielle transaksjoner).

Utførelse av kontrakt, for eksempel å sikre at nettjenester fungerer slik at enkeltpersoner kan reservere, eller administrere lojalitetskontoer

Berettigede interesser, som å svare på kundeklager og bekymringer som kan omfatte, der gjeldende lov tillater det, at det gjøres opptak av kundens serviceanrop

Samtykke, slik som for markedsføringsprogrammer

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og gjøre regnskap

Respons ved nødsituasjoner og hendelserDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: å sikre sikkerheten til tjenester på stedet; å reagere på, håndtere og dokumentere ulykker på stedet og medisinske og andre nødssituasjoner (inkludert tilrettelegging for intern‑legetjenester); aktivt overvåke eiendommer for å sikre tilstrekkelig forebygging av hendelser, respons og dokumentasjon (inkludert CCTV); be om hjelp fra nødetater; og sende varsler eller utløse alarmer i tilfelle hendelser eller nødssituasjoner (som via SMS, e-post, anrop, audiovisuelle enheter, etc.).

Utførelse av kontrakt, Eksempelvis for å sikre sikkerheten til gjester og personell gjennom samhandling med sikkerhetspersonell på stedet

Legitime interesser, som overvåking av eiendommer gjennom videoovervåking, for å sikre sikkerheten til gjester og personell

Juridiske forpliktelser, som å dokumentere ulykker på stedet

Enkeltpersoners ønsker, som å ta kontakt med medisinsk hjelp eller nødhjelpstjenester for en syk gjest

Etterlevelse av lovverk og regelverkDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: å overholde gjeldende lover; å overholde juridiske prosesser; svare på forespørsler fra offentlige og statlige myndigheter; oppfylle krav som stilles av nasjonale sikkerhetshensyn eller håndhevelse av politimyndighet; håndheve våre vilkår; beskytte virksomheten vår; beskytte rettighetene, personvernet, sikkerheten eller eiendommen til Marriott Group, gjester, besøkende og andre relevante individer; og å tillate oss å bruke tilgjengelige rettsmidler og begrense skadene som Marriott vil kunne lide.

Juridiske forpliktelser, som det å etterkomme juridiske prosesser

Berettigede interesser, som å håndheve våre vilkår, for å beskytte varemerker

Enkeltpersoners liv og helse, som å kontakte nødhjelpstjenster i tilfelle forstyrrelser og hendelser som involverer gjester

Spa-, skjønnhets-, golf- og treningstjenesterDet er en rekke aktiviteter knyttet til disse formålene, for eksempel: tilrettelegging for reservasjoner og bestillinger; avgjøre kvalifikasjon for tjenester; ta hensyn til funksjonshemming eller andre helserelaterte begrensninger og tilby passende og trygge aktiviteter, tjenester og behandlinger; og tilby konsistent og personlig service basert på tidligere bruk og preferanser uttrykt av den enkelte; behandling av betalinger; organisere etterspurte fagpersoner for spesifikk behandling og tjeneste; og håndtering av kundeforespørsler, henvendelser og klager.

Utførelse av kontrakt, som behandling av betalinger

Samtykke, eksempelvis for innhenting av informasjon om ryggproblemer hvis du tilbys massasjetjenester

Legitime interesser, som å tilby persontilpasset service (som å tilby golfmuligheter basert på tidligere aktivitet)

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og gjøre regnskap

Enkeltpersoners liv og helse (f.eks. når en person blir syk mens han bruker treningsutstyret)

Tjenester for mat og drikkeDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: tilrettelegging for reservasjoner; ta hensyn til kostholdspreferanser; å tilby konsistent og persontilpasset service basert på tidligere vaner og preferanser uttrykt av den enkelte; behandling av betalinger; arrangere reservasjoner; og håndtering av kundeforespørsler, forespørsler og klager.

Utførelse av kontrakt, som behandling av betalinger

Samtykke, for eksempel for innhenting av informasjon om kosthold, helse restriksjoner eller personlige behov til en gjest ved bestilling av mat

Legitime interesser, som å tilby persontilpasset service (f.eks. tilby rødvin til en gjest basert på tidligere forespørsler)

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og gjøre regnskap

Enkeltpersoners liv og helse (f.eks. når en person blir syk på en av restaurantene)

Barnerelaterte tjenester (for foreldre og foresatte)Det er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: tilrettelegging for barnevakt/hotellbarnepike, barneklubb og golfprogramtjenester for juniorer; tilrettelegging for reservasjoner og bestillinger; forberede og koordinere hotellovernatting og tjenester i samsvar med gjestenes preferanser, instruksjoner og forventninger; betalings- og faktureringstjenester; serveringstjenester (for eksempel spesialmenyer for barn eller spesialrabatter på frokost for barn under en viss alder).

Utførelse av kontrakten, som eksempelvis at det å ha et barn i en viss alder på rommet med barnets foreldrene kan medføre ekstra kostnader eller rabatter

Samtykke fra forelder eller foresatt, eksempelvis for å imøtekomme barns behov

Legitime interesser, som for eksempel å tilby en barneseng eller badekåper i barnestørrelse og andre fasiliteter for barn

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og gjøre regnskap

Enkeltpersoners liv og helse, for eksempel når et barn blir sykt mens det deltar i barneklubben

Lojalitetsprogrammer, kontoer og relasjonsadministrasjonDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, som: registrering av brukere i lojalitets- og andre kundekontoprogrammer og betalingskortprogrammer; avgjøre kvalifisering for ulike programmer og relaterte tjenester; administrere lojalitetsprogrammer; å tilby konsistent og personlig service basert på tidligere bruk og preferansene uttrykt av medlemmer; sikre tilgang til elektroniske tjenester; behandling av betalinger; varsle medlemmer om endringer i programmer, vilkår og betingelser; og håndtering av medlemmers forespørsler, henvendelser og klager.

Utførelse av kontrakt, som å angi poeng og tildele fordeler

Samtykke, for eksempel å ta hensyn til angitte kommunikasjonspreferanser (f.eks. e-post, SMS)

Legitime interesser, eksempelvis for å administrere medlemmers valg angående hvordan de ønsker å tjene, spore og bruke poeng

Juridiske forpliktelser knyttet til finansielle transaksjoner, for eksempel forpliktelsen til å føre bok og føre regnskap

Markedsføring, kampanjer, konkurranser og tredjepartsprodukterDet er en rekke aktiviteter knyttet til dette formålet, for eksempel: å kommunisere om produkter og tjenester som kan være av interesse for gjester; å tilby personlig tilpassede annonser for produkter og tjenester på utvalgte nettsteder; legge til rette for deltakelse i loddtrekninger, konkurranser og andre kampanjer (for eksempel konkurranser om beste feriefoto på sosiale medier); og håndtering av kundeforespørsler, henvendelser og klager.

Utførelse av en kontrakt, for eksempel å oppfylle forpliktelser knyttet til en konkurranse

Samtykke, for eksempel å ta hensyn til angitte kommunikasjonspreferanser (f.eks. e-post, SMS)

Berettigede interesser, som å tilby annonser for lignende produkter og tjenester

Juridiske forpliktelser, som å håndtere informasjon i samsvar med regler knyttet til loddtrekning

MER INFORMASJON OM DINE PERSONLIGE PREFERANSER

Vårt mål er å betjene deg bedre og å møte dine forventninger og foretrukne nivå av gjestfrihet på hvert steg, fra det øyeblikket du bestiller hos oss til du sjekker ut.Se nedenfor for å lære mer.

PERSONLIGE PREFERANSERHENSIKTERJURIDISK GRUNNLAG
JubileerNår du bor hos oss, ønsker vi å hjelpe deg med å feire enhver spesiell anledning, som for eksempel et jubileum eller en bursdag. Eksempelvis kan vi merke oss disse datoene slik at vi kan gi deg en bursdags- eller jubileumsgave.Samtykke, der det er aktuelt
Aktivitetstype og hobbyer (som turer til stranden, barnevakt, trening, reise- og transportdetaljer, barneklubbteater, restaurant osv.)Vi ønsker å stille sikkert at vi gir deg tjenester som forbedrer din Marriott-opplevelse. For å gjøre dette kan vi beholde dine preferanser om hvilke typer aktiviteter du liker å delta i, slik at vi kan sørge for at vi tilbyr deg liknende opplevelser når du bor hos oss i fremtiden.Samtykke, der det er aktuelt
Forhold (ektemann, hustru, sønn, datter, etc.)Vi forstår at dine preferanser kan endres avhengig av hvem du reiser med (eksempelvis din foretrukne romtype).Vi kan føre en oversikt over relasjonene dine for å hjelpe oss med å gjøre ditt Marriott-opphold så komfortabelt som mulig.Hvis vi eksempelvis vet at du reiser med små barn, kan vi proaktivt planlegge for ekstra overnattingsplass, som barneseng eller seng på hjul.

Berettiget interesse, med den hensikt å tilby deg eksepsjonell service

Samtykke, der det er aktuelt

Preferanser for eiendommer, klubber og fasiliteterNår du bor hos oss, vil vi sørge for at vi kan gi deg tjenester for å forbedre din Marriott-opplevelse. For å gjøre dette kan vi beholde dine preferanser for eiendommene, klubbene og fasilitetene våre, basert på dine tidligere oppholdspreferanser, av våre barneklubber, barnepiketjenester, spa- og skjønnhetstjenester, golf, restaurant og treningsfasiliteter.

Berettiget interesse, med den hensikt å tilby deg eksepsjonell service

Samtykke, der det er aktuelt

KostholdspreferanserNår du bor hos oss, ønsker vi å garantere at du er trygg, at vi ivaretar ditt velvære, og å gi deg tjenester for å forbedre din Marriott-opplevelse. Eksempelvis kan vi notere dine spise- eller drikkepreferanser slik at vi er forberedt hvis du ber om romservice eller spiser på en av våre kafeer eller restauranter.

Berettiget interesse, med den hensikt å tilby deg eksepsjonell service

Samtykke, der det er aktuelt

NÅR OG HVORDAN VI DELER DINE DATA

Vårt mål er å gi deg det høyeste nivået av gjestfrihet og service, og for å gjøre det, så kan vi dele personopplysninger og andre data med de følgende:

  • Marriott Group. Vi utleverer personopplysninger og andre data til andre selskaper innenfor Marriott GroupÅpne i en ny nettleserfane for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen, for eksempel å tilby og tilpasse tjenestene, kommunisere med deg, tilrettelegge for lojalitetsprogrammene og for å oppnå våre forretningsformål. Vi deler dine personopplysninger og andre data som brukes til å gjøre reservasjoner med den aktuelle eiendommen og Marriott-enheten, for å oppfylle og fullføre reservasjonen din.
  • Franchisetakere. Vi tilgjengeliggjør personopplysninger og andre data til franchisetakere av Marriott Group-merkede eiendommer for formålene beskrevet i denne globale personvernerklæringen. Franchisetakere har en begrenset rett til å bruke visse personopplysninger til sine egne formål og kvalifiserer derfor som uavhengige datakontrollører for følgende behandling: Franchisetakere administrerer og koordinerer oppholdet ditt på hotell som de driver, så de kan bruke dine personopplysninger til det formålet. Franchisetakere kan også bruke dine personopplysninger for å overholde sine egne juridiske forpliktelser, inkludert til å føre bok og regnskap og andre overholdelsesforpliktelser.
  • Eiere: Vi tilgjengeliggjør personlig informasjon og andre data til eiere av Marriott Group-merkede eiendommer i henhold til formålene beskrevet i denne globale personvernerklæringen. Eiere har en begrenset rett til å bruke visse personopplysninger til sine egne formål og kvalifiserer derfor som uavhengige databehandlere for følgende behandling: Eiere kan bruke dine personopplysninger for å overholde sine egne juridiske forpliktelser, inkludert å føre bøker og opptegnelser og andre overholdelsesforpliktelser.
  • Hus og villa -eiendomsforvaltningsselskaper. Vi tilgjengeliggjør personopplysninger og andre data til eiendomsforvaltningsselskaper for boliger og villaer og deres tjenesteleverandører, for formålet beskrevet i denne personvernerklæringen, for eksempel å tilby, tilrettelegge og tilpasse tjenestene, tilrettelegge for lojalitetsprogrammene og deres egen markedsføring.
  • Autoriserte lisensierte. Der det er tillatt med henhold til loven, at vi tilgjengeliggjør personopplysninger og andre data til våre autoriserte lisenshavere, inkludert Marriott Vacations Worldwide, Ritz-Carlton Yacht Collection, Marriott Group -merket eiendom, kredittkort fra American Express, Chase og andre banker, med Marriott -partnermerking, for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen, for eksempel å tilby og tilpasse tjenestene, oppfylle dine forespørsler og tilby deres egen markedsføring. For eksempel tillater denne delingen av informasjon at du kjøper Marriott -merkede varer og tjenester, inkludert time share -eiendommer og Marriott Group -merkede eiendommer.
  • Leverandører på eiendommer og/eller tilbydere av reiser. Vi kan dele informasjonen din med spa, restaurant, helseklubb, concierge og andre utsalgssteder på eiendommene våre, slik at de kan tilby deg tjenester og deres egen markedsføring, eksempelvis med Disney Destinations, LLC og Walt Disney Travel Company, hvis du bor på en av eiendommene våre som er tilknyttet Walt Disney World®. Denne delingen gjør oss også i stand til å gi deg én enkelt kilde for kjøp av pakker som inkluderer reiserelaterte tjenester, for eksempel flybilletter, leiebiler og feriepakker.
  • Tilknyttede kontoer. Vi samarbeider med visse tredjeparter som lar deg registrere deg for deres tjenester. For eksempel lar enkelte selskaper deg bruke ditt lojalitetsprogramnummer eller pålogging for Online Services for å motta eller registrere deg for deres tjenester. Disse selskapene inkluderer virksomheter som flyselskaper og leiebilleverandører, og partnere for restaurantreservasjoner og biltjenester. I tillegg tillater din kontoleverandør for sosiale medier at du kobler din sosiale mediekonto til din Online Services-konto eller logger på din Online Services-konto fra din sosiale mediekonto. Når du registrerer deg for disse tjenestene, avslører vi dine personopplysninger og andre data til disse tredjepartene. Hvis du ikke vil at vi skal dele dine personopplysninger eller andre data på denne måten, ikke oppgi lojalitetsprogramnummeret ditt til tredjeparter, ikke bruk påloggingsinformasjonen din på nettjenester til å registrere deg for tredjepartskampanjer og ikke koble til nettjenestene dine. konto med kontoer på tredjepartstjenester. Data som deles på denne måten vil bli styrt av tredjepartens personvernerklæring og ikke denne personvernerklæringen.
  • Salgsfremmende aktivitet. Vi samarbeider med tredjeparter som kan tilby kampanjer til deg, for eksempel loddtrekninger, konkurranser eller andre tilbud.
  • eFolio-programmet. Hvis du er ansatt i et selskap som deltar i Marriott Group eFolio-programmet og bestiller rommet ditt ved hjelp av en bedriftskode eller betaler for utgiftene dine med et bedriftskredittkort, kan et utdrag av folioen din med detaljer om varene og tjenestene som tilbys deg, sendes til din bedrift og til kredittkortselskapet. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for håndteringen av dine personopplysninger av din arbeidsgiver, kredittkortselskap eller banker, og vi er ikke ansvarlige for deres praksis.
  • Tjenestetilbydere.Vi deler personopplysninger og andre data med tredjeparts tjenesteleverandører, inkludert for eksempel selskaper som tilbyr nettstedshosting, dataanalyse, betalingsbehandling, ordreoppfyllelse, informasjonsteknologi og relatert infrastruktur, kundeservice, e-postlevering, markedsføring, revisjon og andre tjenester.

Annen bruk og tilgjengeliggjøring:

Vi vil bruke og tilgjengeliggjøre personopplysninger som vi mener er nødvendige eller hensiktsmessige: (a) for å overholde gjeldende lov, inkludert lover utenfor ditt bostedsland; (b) for å overholde juridiske prosesser; (c) for å svare på forespørsler fra statlige og offentlige myndigheter, inkludert myndigheter utenfor ditt bostedsland, og for å oppfylle krav til nasjonal sikkerhet eller krav fra politimyndighetene; (d) for å håndheve våre vilkår; (e) for å beskytte virksomheten vår, for eksempel i tilfelle omorganisering, fusjon, salg, joint venture, overdragelse, overføring eller annen disponering av hele eller deler av Marriott-gruppens virksomhet, eiendeler eller aksjer (inkludert enhver konkurs eller lignende saksgang); (f) for å beskytte rettighetene, personvernet, sikkerheten eller eiendommen til Marriott Group, deg eller andre; og (g) å tillate oss å forfølge tilgjengelige rettsmidler eller begrense skadene vi kan lide.

Vi kan bruke og tilgjengeliggjøre andre data til ethvert formål, bortsett fra der hvor vi ikke har lov til det i henhold til gjeldende lov.

Tilbake til toppen

DINE DATA, DINE VALG: DINE PREFERANSER OG RETTIGHETER TIL PRIVATLIV

Hos Marriott mener vi at du bør ha valg med hensyn til din informasjon. Vi gir deg alternativene, informasjonen og valgene nedenfor, for å uttrykke dine preferanser: hva og hvor mye du vil dele med oss og når og hvordan du vil høre fra oss.

Kommunikasjon og preferanser

  • For å endre hvordan og hvor ofte vi eller våre partnere kommuniserer med deg, vennligst logg inn på lojalitetskontoprofilen din og velg Kommunikasjonsinnstillinger.
  • Du kan også bruke avmeldingslenken nederst i enhver av våre kommunikasjoner.
  • Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføringsrelaterte e-poster, kan du melde deg av, ved å gå til vår avmeldingsside eller ved å følge instruksjonene i enhver slik e-post som du mottar fra oss.
  • I tillegg kan du velge bort markedsføringsrelaterte e-poster ved å sende et brev til: Internet Customer Care – Unsubscribe, 1818 North 90 Street, Omaha, Nebraska 68114-1315 USA eller Luxury Reservations Limited - Unsubscribe, 10 Earlsfort Terrace, Dublin D02 T380, Irland
  • MERK: Selv om du velger å velge bort markedsføringsrelaterte e-poster, så vil vi fortsette å sende deg transaksjonsmeldinger, for eksempel informasjon om dine reservasjoner eller opphold, inkludert bekreftelses- og e-postmeldinger før ankomst, eller kontosikkerhetsoppdateringer.
  • Hvis du vil justere oppholdspreferansene dine, så logger du på lojalitetskontoen din og velger Romalternativer, Oppholdsinnstillinger.

Informasjonskapsler og andre data

For informasjon om dine innstillinger knyttet til informasjonskapsler og andre data, se avsnittet om informasjonskapsler og andre data ovenfor.

Hvordan du kan be om å få tilgang til, endre, slette, begrense bruken eller gi innsigelse mot behandlingen av dine personopplysninger

Hvis du ønsker å be om å få tilgang til, å endre, å slette, å begrense bruken av, eller protestere mot behandlingen av, dine personopplysninger som du tidligere har gitt oss, eller hvis du ønsker å motta en elektronisk kopi av personopplysningene dine, med det formål å overføre dem til et annet selskap (i den grad disse rettighetene er gitt til deg ved lov), vennligst besøk vår individuelle rettighetsportal og fyll ut dette skjemaetÅpne i en ny nettleserfane. Hvis du har spørsmål om skjemaet eller prosessen vår, kan du gjerne kontakte oss på privacy@marriott.com.Se også Kontakt oss.

For din beskyttelse oppfyller vi bare forespørsler om personopplysningene knyttet til e-postadressen og/eller lojalitetskontonummeret som du identifiserer i forespørselen din, og vi må kanskje bekrefte identiteten din før vi oppfyller visse forespørsler. Når loven tillater det, kan vi kreve et passende gebyr for å dekke kostnadene ved å svare på forespørselen din.

Marriott erkjenner og respekterer våre gjesters personvern, og vi vil prøve å etterkomme forespørselen din så snart det er praktisk mulig og i samsvar med gjeldende lov.

Hvis du har gitt oss samtykke i forhold til bestemte handlinger eller aktiviteter, kan du trekke tilbake samtykket ditt når som helst, ved å kontakte oss som angitt i avsnittet " Kontakt oss " nedenfor.

Tilbake til toppen

ANDRE VIKTIGE BESTEMMELSER

Enheter som ikke tilhører Marriott Group

Denne personvernerklæringen dekker ikke,(og vi er ikke ansvarlige for); personvernet, dataene eller annen praksis til noen enheter utenfor Marriott Group, inkludert franchisetakere, eiere, eiendomsforvaltningsselskaper for boliger og villaer, autoriserte lisenshavere, strategiske forretningspartnere eller enhver tredjepart som driver et nettsted eller tjeneste som tjenestene lenker til, betalingstjeneste, lojalitetsprogram eller nettsted som er landingssiden til høyhastighetsinternettleverandørene på eiendommene våre.Inkluderingen av en lenke på de elektroniske tjenestene innebærer ikke at vi godkjenner det koblede nettstedet eller tjenesten.Vi har generelt ingen kontroll over, og er ikke ansvarlige for, tredjeparters innsamling, bruk og utlevering av dine personopplysninger.

I tillegg er vi ikke ansvarlige for datainnsamling, bruk, tilgjengeliggjøring eller sikkerhetregler eller -praksis til andre organisasjoner, som Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM eller noen annen apputvikler, appleverandør, leverandør av sosiale medier, operativsystemleverandør, leverandør av trådløse tjenester eller enhetsprodusent, inkludert med hensyn til personopplysninger som du gjør tilgjengelig for andre organisasjoner, gjennom appene eller våre sosiale mediesider.

Sikkerhet

We seek to use reasonable organizational, technical, and administrative measures to protect Personal Data. Unfortunately, no data transmission or storage system can be guaranteed to be 100% secure. If you have reason to believe that your interaction with us is no longer secure (for example, if you feel that the security of your account has been compromised), please immediately notify us in accordance with the “Contact Us” section, below.

Forvaring

Vi vil beholde dine personopplysninger i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov.

Kriteriene som brukes for å bestemme oppbevaringsperiodene våre inkluderer:

  • Så lenge vi har et pågående forhold med deg og leverer tjenestene til deg (for eksempel så lenge du har en konto hos oss eller fortsetter å bruke tjenestene)
  • Hvorvidt det er en juridisk forpliktelse som vi er underlagt (eksempelvis krever visse lover at vi skal holde oversikt over transaksjonene dine i en viss tidsperiode, før vi kan slette dem)
  • Hvorvidt oppbevaring er tilrådelig med hensyn til vår juridiske posisjon (eksempelvis me hensyn til foreldelsesregler, rettstvister eller regulatoriske undersøkelser)

Sensitiv informasjon

Med mindre det er spesifikt forespurt, ber vi om at du ikke sender oss, og ikke tilgjengeliggjør, på eller gjennom tjenestene eller på annen måte, noen sensitive personopplysninger (f.eks.; personnummer, skattebetaler-identifikasjonsnummer, passnummer, førerkortnummer, eller annet offentlig utstedt identifikasjonsnummer; kreditt- eller debetkortopplysninger eller finansielle kontonummer, med eller uten kode eller passord som gir tilgang til kontoen, kreditthistorikk; eller informasjon om rase, religion, etnisitet, sexliv, seksuell praksis eller seksuell orientering, medisinsk eller helsemessig informasjon, genetisk eller biometrisk informasjon, biometriske maler, politisk eller filosofisk oppfatning, medlemskap i politisk parti eller fagforening, informasjon om bakgrunnssjekk, rettsdata, som strafferegistre eller informasjon om andre rettslige eller administrative prosedyrer).

Mindreåriges bruk av tjenester

Tjenestene er ikke rettet mot personer under seksten år (16), og vi ber om at de ikke oppgir personopplysninger gjennom tjenestene.

Internasjonale dataoverføringer

Marriott Group er en global organisasjon og tilbyr en global tjeneste. Overføring av data internasjonalt er avgjørende for tjenestene, slik at du får den samme høykvalitetstjenesten uansett hvor du er i verden. Som et resultat vil vi, underlagt lov, overføre personopplysninger og andre data som samles inn i forbindelse med tjenestene, til enheter i land der databeskyttelsesstandarder kan avvike fra de i landet der du bor, inkludert utenfor EØS, Storbritannia, eller Sveits. Ved å foreta en reservasjon, besøke eller bo på en Marriott-eiendom eller bruke en hvilken som helst Marriott Group-merket tjeneste, forstår du at vi overfører personopplysningene dine globalt.

Under visse omstendigheter kan, domstoler, politimyndigheter, regulerende myndigheter eller sikkerhetsmyndigheter i de andre landene, ha rett til å få tilgang til dine personopplysninger.

Noen av landene er anerkjent av EU-kommisjonen for å gi et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse i henhold til EØS-standarder (hele listen over disse landene er tilgjengelig herÅpne i en ny nettleserfane). Marriott-gruppen inngår standardkontraktsklausuler eller en annen godkjent mekanisme for grenseoverskridende overføring der dette er passende.

Oppdateringer av denne personvernerklæringen

Merknaden "Sist oppdatert" øverst på denne siden indikerer når denne personvernerklæringen sist ble revidert. Eventuelle endringer trer i kraft når vi legger ut den reviderte personvernerklæringen på nettjenestene. Hvis du ønsker å se gjennom versjonen av personvernerklæringen som trådte i kraft umiddelbart før denne revisjonen, vennligst kontakt oss på privacy@marriott.com.

Tilbake til toppen

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på privacy@marriott.com.

Hvis du bor i USA eller et annet land utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet eller Sveits, er den behandlingsansvarlige for dine personopplysninger Marriott International, Inc. med adressen:

Marriott International, Inc.
Global overholdelse, personvern
10400 Fernwood Road
Bethesda, MD 20817
Amerikas forente stater

Hvis du bor i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet eller Sveits, er Luxury Reservations Limited databehandlingsansvarlig, med adressen:

Luxury Reservations Limited
10 Earlsfort Terrace
Dublin D02 T380
Ireland

TILLEGGSINFORMASJON

DATAKONTROLL

Marriott Group fungerer som en uavhengig datakontrollør i forhold til våre eiere og franchisetakere, som har en begrenset rett til å bruke dataene vi samler inn som beskrevet nedenfor:

Eiere: Som at hotellet du har bestilt rom hos, kanskje ikke eies av Marriott Group, slik at vi tilgjengeliggjør data til eiere av Marriott Group-merkede eiendommer, for formålene beskrevet i denne globale personvernerklæringen.Eiere har en begrenset rett til å bruke visse personopplysninger til sine egne formål og kvalifiserer derfor som uavhengige databehandlere for for å overholde sine egne juridiske forpliktelser, inkludert å føre bøker og opptegnelser og andre overholdelsesforpliktelser.

Franchisetakere: I tillegg eies og drives noen Marriott-hoteller under en franchiseavtale med Marriott Group.Som sådan tilgjengeliggjør vi data til franchisetakere av Marriott Group-merkede eiendommer, for formålene beskrevet i denne globale personvernerklæringen.Franchisetakere har en begrenset rett til å bruke visse personopplysninger til egne formål og kvalifiserer derfor som uavhengige datakontrollører, med det formål å administrere og koordinere oppholdet ditt på hotell, og for å overholde sine egne juridiske forpliktelser, inkludert å føre bøker og opptegnelser og andre overholdelsesforpliktelser.

Du kan også:

  • Kontakt vår databeskyttelsesansvarlige, som er ansvarlig for ditt land eller din region, via MarriottDPO@marriott.com. Vennligst oppgi landet du kontakter oss fra i e-posten din.
  • Send inn en klage til datatilsynet for ditt land eller din region eller der det oppstår et påstått brudd på gjeldende databeskyttelseslover.For EØS kan du finne en liste over de nasjonale databeskyttelsesmyndighetene på http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080Åpne i en ny nettleserfane.

Tilbake til toppen

Vi gjør oppmerksom på at den engelske versjonen av Marriott.com er den offisielle teksten. Ved å tilby denne oversettelsen håper vi å gjøre innholdet tilgjengelig for flere av våre globale kunder. Ettersom det er en maskinoversettelse, vil den imidlertid ikke alltid være perfekt.